időpontot kérek menyasszonyi ruhapróbára

Név*

Telefon*

Email*

Melyik szalonunkban szeretnél próbálni?*

Választott időpont

Az esküvő időpontja

Lágyan romantikus, gyönyörű ruhákat kínálunk Neked. A divatvezető világcégek szolidan nőies, ugyanakkor könnyed, fantáziadús, romantikus fazonokkal, anyagokkal és díszítési technikákkal kápráztatnak el. A lágy organza, a gyűrt, hímzett taftok, a tiszta selyem, vagy az álomszép, csípőre leengedett és onnét sellő fazonúvá alakuló hófehér csipkeruháknak nehéz lenne ellenállni! A színek világában ma is HÓFEHÉR az igazi valódi menyasszonyi ruha színe, az ekrü színű ruha soha nem tudott vezető esküvői divatszín lenni.

Utánozhatatlan szépségeket kínálunk neked. Akkor keresd, ha kialakult az értékrended, ha kedveled az igényes, személyre szóló, elegáns ruhákat. Gyere és válassz, ha szeretsz jól kinézni, ha a hétköznapokon is gondot fordítasz megjelenésedre, ha a belső harmónia mellett fontos számodra környezeted elismerő pillantása is.

Egy ezüst szálakkal hímzett hófehér ruha, vagy egy aranyszállal hímzett ekrü ruha eredeti Swarovski-kristályokkal díszítve olyan ünnepi ragyogást nyújt számodra, melynek fénye egy életen át elkísér majd.

 2018-as modellek
2018-as modellek menyasszonyi ruhák teljes választéka »
 Sofia Bianca
Sofia Bianca menyasszonyi ruhák teljes választéka »
 Mori Lee
Mori Lee menyasszonyi ruhák teljes választéka »
 MGNY
MGNY menyasszonyi ruhák teljes választéka »
 Monica Loretti
Monica Loretti menyasszonyi ruhák teljes választéka »
 Ladybird
Ladybird menyasszonyi ruhák teljes választéka »
 Ronald Joyce
Ronald Joyce menyasszonyi ruhák teljes választéka »
 Plus Size
Plus Size menyasszonyi ruhák teljes választéka »